ALL SUMMER LONG

För några veckor sedan så klickade jag hem denna fina bikini från h&m och idag anlände den och som tur var så passade den perfekt!

Vilken underbar dag det har varit idag,både inomhus och utomhus! Idag hade vi dag två då vi hade utbyte med stylisterna och idag var det jag som skulle bli omhändertagen! Jag bytte ut min ryggmassage och manikyr mot en helkroppsmassage och en ansiktsbehandling, det var helt underbart! Önskar att man kunde få sånt oftare! Bilderna är från i tisdags då vi gjorde behandlingar på stylisterna!

BLICKAR FRAMÅT

Har suttit fastklistrad framför den fantastiska boken "dikten och vi" som har fått en ny upplaga av den fina boken för.... 18 år sedan!!! Imorgon intar jag och Isa station med täcke och kudde, vi lär nog behöva vara kvar där hela natten om vi ska lära oss alla epoker! Dock så blickar jag framåt, imorgon har vi utbyte med stylisterna då jag ska färga Malins hår och på torsdag ligger jag på massagebänken och blir masserad sedan väntas lite manikyr på mina fina naglar, underbart! Helgen kommer nog inte bli helt fel den heller, på lördag firar vi (iaf jag) att svenska provet är bortgjort med lite party!

BEAUTIFUL DISASTER

Efter några dagar med intensiv träning och intensiv pluggning så känner jag mig rätt så slö i kroppen och i knoppen just nu. Ett svenska prov på fredag är det enda som finns på schemat och jag hoppas att man får nån vecka ledig från plugg efter det! Nu har jag just slängt i mig en stor tallrik med lax och bilen rullar snart(med mig som förare) mot iksu spa för ett andra träningspass för dagen, kommer att  avslutas med en skön timme i relaxen med familjen!

KEEP ON LOVING YOU

Jag är just hemkommen från matchen, vinst med 4-2 blev det! Dock så skadade älskade Elin knät igen, hon fick åka ambulans upp till sjukhuset och jag hoppas verkligen att det inte är nått fel i knät! Får se vad jag gör ikväll, skulle egentligen vara med Elin mfl men får se hur det blir nu, känner mig lite små sad och är mest orolig för Elin.

FEELS LIKE SUMMER

Något som jag har fastnat för de senaste dagarna är goda smoothies! Perfekt att dricka när man kommer hem från skolan och känner sig less på det mesta!

LAST WEEK

Jag har helt glömt bort att visa bilderna från när jag hälsade på Nellie i trehörningen förra onsdagen. Hade en väldigt mysig dag där ute i alla fall!

DECEMBER

DECEMBER



I mitten på december följde jag med mamma och pappa på en julkonsert för att försöka få upp julstämningen lite, vet inte direkt om jag fick nå mer julstämning men mysigt var det i alla fall! Under december månad sprang jag runt på stan titt som tätt på jakt efter julklappar till mina nära och kära!
Den tjugofjärde december befann vi oss som vanligt hemma hos mormor och morfar uppe på grubbe med övriga släkten och hade en väldigt mysig kväll med både god mat, trevligt sällskap och fina julklappar!
Två dagar före nyårsafton hängde jag med ett par tjejer från klassen och hade en väldans rolig kväll med dem!

OKTOBER-NOVEMBER

OKTOBER
Hade trevligheter en kväll med laget. Först middag på O'learys sedan stack vi iväg till bowlinghallen och bowlade en timma!
Jag,mamma och pappa for iväg till Sundsvall över en helg för att handla saker till mitt rum som jag gjorde i oktober. Ovanför ser ni hur resultatet blev om det är någon som missade det.
I sluten på oktober skaffade jag mig ett månadskort på iksuspa och höll till där nästan varje dag i en månads tid, oj så skönt det var!
NOVEMBER




En kväll på höstlovet hade vi lagfest med halloweentema.
Jag och älskade Elin for ut och fotade en stund på rödberget, eller rättare sagt så var det nog hon som fotade mig, haha.

AUGUSTI-SEPTEMBER

AUGUSTI



Tjejerna i laget kom och hälsade på mig och Elin i stugan och vi hade en fantastiskt rolig kväll/natt/morgon tillsammans!
I augusti försökte jag, som säkert alla andra att ta vara på de dagar som var kvar av sommarlovet och försökte göra det bästa av dem dagarna.
SEPTEMBER



I september hade skolat kommit igång och vi fick lära oss nya saker, bland annat fick vi lära oss frans och brynfärg.
En kväll i september umgicks jag med några tjejer i laget och hade en otroligt rolig kväll! Dock så slutade kvällen tidigt för mig då dom andra skulle ut på krogen men snart, om tre månader följer jag också med ut på krogen!!
En annan fantastisk rolig kväll i september var denna kväll ovan. Nästan så att jag kan säga att den ligger på top1 på min lista, herregud vad jag hade roligt den kvällen!

20110104

Idag träffade jag upp min goda vän Isa på stan och gick runt och kikade i lite affärer med henne innan vi satte oss ner på station och tog en god macka. Imorgon blir det att gå upp tidigt för min del, jag ska nämligen hälsa på Nellie i trehörningen där vi har tänkt oss ut på en skoterutflykt,ska bli skit kul! Lite senare strömmar några nära och kära in hos oss då pappa fyller år, trevligt!

JUNI-JULI

Även jag tänkte summera mitt år i lite bilder men på något konstigt sätt har jag inga bilder före juni så ni får en liten summering från juni och framåt istället. För att det inte ska ta allt för lång tid så tar jag två månader i taget.
JUNI
I Juni tog Linus och alla andra 91or studenten och vi andra fick äntligen sommarlov.
Några dagar senare så tillbringade jag en kväll med några brudar hemma hos Clara för att fira att vi hade fått sommarlov.
JULI
I Juli flyttade vi ut till stugan och jag njöt verkligen av all värme som vi kunde få!
En sommarkväll i Juli for jag och hälsade på älskade Isa i holmsund och hade hur mysigt som helst. Minns den kvällen som att den var igår!
åh den där lagfesten var nått utöver det vanliga, jäklar vad kul jag hade den kvällen!!
I Juli begav jag och laget oss till Göteborg och bosatte oss där i en veckas tid. Jag, mamma och pappa tog flyget dit några dagar tidigare och bodde hos min moster och morbror på västkusten.

NYÅR2010


RSS 2.0