HERE WE COME

wihooo! Idag blev jag ett med ett iksuspa kort, känns underbart! Tills uppehållet med fotbollen avtar så kommer jag och Elin köra stenhård träning på spat, vi hoppas båda på ett gott resultat!


A DREAM

min goda vän Cassandra eftersökte mitt recept på den perfekta frappen som jag gjorde här om dagen. so here you go
Ingredienser till en person
1,5dl kaffe(kallt)
0,5dl mjölk
2msk vaniljglass
Topping
1dl vispgrädde
1tsk vaniljsocker
1 nypa socker
Gör så här:
1.Ta kallt kaffe och mixa med glassen och mjölken. Mängden på mjölk och glass avgör man efter eget tycke.
2.Vispa grädden med vanilj och socker. (Sockret är för att få fram vanilj smaken)
3.Häll kaffeblandningen i ett högt glas med mycket is i och toppa med grädden. Avsluta med ett sugrör.

TORSDAG

Idag fick jag besök av fina Frida på salongen,trevligt! Sista dagen innan lovet imorgon, kan inte förklara hur skönt det känns!

DOM TOMMA STEGEN

åh jag är helt slut i kroppen. Idag när vi slutade vid två cyklade jag snabbt hem och fick besök av nedia som skulle vara snäll och hjälpa mig med matten. Försökte få in matte i huvudet i 2½ timme och nu har jag fått i mig lite mat och ska snart börja plugga på samhällskunskapen som vi har prov i på fredag. skolan tar seriöst död på mig.

KLART


FINALLY

Nu är jag hemma från Sundsvall och vi har haft det hur mysigt som helst! Vi har köpt jätte mycket nya grejer till mitt rum och jag är hur nöjd som helst! Vi har hållit på och sätta ihop alla grejer sedan fem men nu är vi äntligen klara! Ska ta lite kort och lägga upp imorgon, godnatt.

TORSDAG

Förlåt för dålig uppdatering men vi har himla mycket i skolan just nu. Idag hade vi faktiskt en skön dag, vi besökte dåva kraftverk i morse och tittade lite där och klockan två hade vi kundpass vilket var väldigt roligt! . Jajuste jag har glömt att berätta att på lördag åker jag och familjen ner till Sundsvall för lite shopping och övernattning, oj vad jag ska shoppa på ikea ska jag säga er! Näe nu måste jag snart börja byta om, träning uppe på umedalen om ett tag, hej!

FINA DU

Idag på skolan skulle vi ta med oss en kompis och färga håret på och jag valde att ta med mig min fina vän Jossi. Hon gick från mörkblond till denna fina mörka färg, jag tycker att det blev hur fin som helst!

WHEN THE STARS GO BLUE


Det blev som jag trodde, jag hade en riktigt trevlig kväll igår med laget! Jag har i alla fall kommit fram till att bowling inte är någonting för mig,haha. Nu har jag tänk att göra lite lunch och sen måste jag tillbringa resten av dagen med näsan i boken. Plugg står på schemat.

O'LEARYS


Om en stund blir jag upphämtad av Elin och vårat första stopp är O'learys där vi ska käka med laget. Vid tio rullar vi vidare mot bowlinghallen,kommer nog bli en mycket trevlig kväll!

NIONDE OKTOBER

Idag har jag varit på stan en stund och fyndat en fin halsduk från ginatricot. Efter att jag kom hem från stan vid två har jag hunnit klippa två personer, alltid bra med lite klirr i kassan! Halv åtta ska jag befinna mig på haga hos Johanna där jag och några andra från klassen ska ha en spelkväll! Ha en trevlig kväll allesammans!

KUNDPASS

Idag tog vi kunder på skolan för första gången vilket var hur kul som helst! Men eftersom att alla i klassen inte var bokade så fick vi som inte hade blivit bokade ta med oss en kompis/släkting. Jag tog med mig Linus och resultatet blev riktigt bra! Glömde såklart att ta en bild på resultatet men jag ska försöka haffa honom när jag har kommit hem från träningen så ska ni få se.


När jag var klar så kilade jag in till stylisterna och tog några bilder när de höll på med sminkning till temat "extrem modevisning"




SOMMAREN 2010

Jag blir så nostalgisk när jag kollar tillbaka på alla mina härliga sommarbilder så därför tänkte jag visa några bilder från när sommaren var som bäst.

holmsund med Isa en varm sommarkväll i Juli.


Alla underbara dagar/kvällar/nätter med min älskade E



Lagfest hemma hos Belle.


Göteborg.


HELP

Jag är så hima sugen på att göra något drastiskt med mitt hår och när jag såg denna bild på ashley olsen blev jag ännu mer sugen! Så vänner, vad tror ni?

AT SCHOOL

Sitter på skolan och har samhällskunskap just nu, absolut inte det roligaste lektionen jag har! Har suttit med lurarna hela lektionen,fy skäms på mig! När jag kommer hem hoppas jag ha fått hem mina skor som jag beställde här om dagen, visar er en bild när de har kommit! Förresten, som ni kanske ser så har det skett lite förändringar här på bloggen, ett stort tack till min älskade vän Hanna som hjälpte mig igår kväll!

FÄRG

Idag på skolan fick vi två och två färga bort gråa/vita hårstrån på en kund. Jag och Johanna jobbade ihop och resultatet blev jätte bra! Här kommer några bilder från dagen som jag har tagit från Moa.


DANCE WITH ME





Hade en väldans trevlig kväll igår med god mat och trevligt sällskap hemma hos Clara. Idag halv tre cyklade jag,gabbe och johanna till gammliavallen och hejjade på mariehem i kvalet upp till ettan. Det var otroligt kallt och spännande match som slutade med straffar där mariehem vann. Nu ska jag ta vara på den sista pluggfria kvällen på ett tag,hej på er!

BEAUTIFUL



Det har varit lite glest uppdaterat här på bloggen på sistånde och en stor orsak till det är att jag har varit fullt upptagen med massa skolarbeten som vi har. Men idag tog jag mig i alla fall ut en sväng och fotade lite bilder till bloggen. Hösten är helt underbar just nu, fint väder varenda dag! Om några timmar ska jag cykla iväg i det fina vädret till mig kompis Clara där jag ska klippa hennes pojkvän. Vid sex kommer fler vänner att anlända till Clara, vi ska käka middag och ha det allmänt gött! Ha det bra mina vänner, bilder från kvällen kommer troligtvis imorgon!

RSS 2.0