fredag



Idag stod vi upp och jobbade från 8.20 till 11.20 med massa olika frisyrer vilket var väldigt roligt men också väldigt jobbigt i benen. Nu ska jag äta en god middag med min familj sedan kommer tjejerna hit! Imorgon intar jag och mamma stan,nu är det julklappsletning på g!

TACK VÄRLDENS BÄSTA PAPPA



091126

Idag fick vi för första gången permanenta en docka på riktigt vilket var super kul!
Ett extra plus till Amanda som hade bakat super goda muffins som som snabbt slank ner i magen före hantverkslektionen!


please don´t leave me


VOGUE


H&M



Ny ring från hm

Onsdag



Idag efter skolan cyklade jag,isa och my hem till my där vi först fikade sedan satte vi igår och gjorde klart en svenska uppgift. Jag och Isa blev bjudna på middag där också vilket var väldigt trevligt. Nu har jag nyss kommit hem och för första gången på några veckor så ska jag inte göra någonting alls ikväll!

fredag 13




091110

kort dag idag också,14.20 var jag ute ur skolan och det var otroligt skönt! Något som är ännu skönare är att vi är lediga i två dagar. Dock blir det inte så mycket ledighet för min del,massor av skolarbete väntar.


lights




mums



Denna bild får avsluta en bra kväll! God natt.

H&E



Snart ska jag träffa upp de här två tjejerna! Vi ska nämligen gå på bio,kommer bli mysigt!

SP


                                                         
En liten sneak peak på klänningen som fick följa med hem från sundsvall
för någon vecka sedan. h&m kommer den ifrån!

LOVE


Fredag



kvällen har jag spenderat med dessa två + tre killar. En väldigt trevlig kväll,tack!

091105

Dagen har flytit på bara bra,förutom hanverkslektionen som vi hade i slutet av dagen. Det blev kaos för ingen visste hur man skulle göra och alla ställde frågor i mun på varandra. Det resulterade i att vi inte hann klippa speciellt mycket! Efter skolan träffade jag upp Hanna och Amanda på stan och vi gick och hämtade upp new moon biljetterna!!!! Jag fick också med mig en kjol hem! Nu ska jag bege mig till Julia där jag ska färga hennes utväxt efter det så sitter vi bänkade framför mammas pojkar pluss lite läxa som måste göras! Imorgon kväll ska jag träffa upp några av mina gamla klasskompisar vilket kommer bli otroligt roligt! Nu måste jag rusa,se yah!


-



jag vill bort. bort från kylan. bort från skolan.

HV1A



ta mig härifrån

Nu de kommande veckorna har vi sjukt mycket plugg. Känns inte som att jag kommer att hinna göra nått annat än att plugga. åh,vill bara att det ska bli lov igen!!


RSS 2.0