-



Lite bilder från igår. Imorgon sticker jag och mamma till ikea över dagen det kommer bli mycket trevligt. Nu har jag bråttom, match om ett tag! Hejs

WE WANT WATER

ojsan glömde denna vackra vattenbild.

GENOM ELD

bildbomb från igår.

ONE

åh herregud vilken dag. Jag är helt slut! Det är fasen ett heltidsjobb att ta hand om 10 olika viljor i fem timmar! Kanske inte har sagt att jag är ledare på våran fotbollsskola men nu vet ni om det i alla fall. Idag steg jag upp klockan sju för första gången på flera månader känns det som, det var tung ska jag säga er! Nu ska jag stänga igen ögonen en liten stund sedan bege mig ut på en springtur, hejs!

ONE MORE


HEY, SOUL SISTER



Jag har just varit ute och promenerat lite, det var väldigt skönt förutom då himlen valde att öppna sig rejält och regnet bara vräkte ner! Nu ska jag sätta igång och göra lite mat sedan ska jag börja bege mig mot grubbe, match på gång!

CUTT



gud vad jag är sugen på att kapa av en rejäl längd på håret, är så less på mitt hår just nu!!

BLONDIE

Imorgon går jag mot ljusare tider, I CAN´T WAIT!!


ECLAESSON


åh ge mig!

xoxo

nu sticker jag till jossi och spenderas natten där. PÖSS

LAST NIGHT




-

Nu ska jag snart fara och träffa upp några vänner hos clara där det blir middag och andra trevligheter! Idag fick jag förfrågan att spela match med umeå södra mot västerås imorgon och självklart tackade jag ja så det blir en tidig kväll för mig eftersom att matchen är 12.00! Nu måste jag fara. PUSS


WIHO



yey vilket bra väder vi kommer att ha de kommande dagarna!

GRATTIS

Igår tog min bror och min kusin studenten så vi höll på att fira de hela dagen vilket var väldigt trevligt! När klockan började bli sju så kom tobias förbi mig och vi cyklade till Nellie dock så blev jag inte så långvarig för jag hade mått illa större delen av dagen och på kvällen så bröt det ut. Vid nio låg jag hemma i soffan och mådde sämre än sämst!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag tror inte att jag har förstått att vi har sommarlov än men fyfan vad skönt det är!!!!!!!!!!!

100609

Idag hade vi klassensdag ute i regnet på öbacka. Vi höll oss ute i nån timme men sen fick vi nog och tog cyklarna och cyklade hem. Här kommer lite bilder från dagen som jag har snott av Isa.



off i go

Nu drar jag iväg och spelar match!!!!!!!!!!!!!


MÅNDAG

Idag slutade vi tidigt så jag och isa bestämde oss för att cyka till dahls frisörservice och köpa lite nödvändiga grejer inför sommaren och efter det så vandrade vi runt på stan en stund och letade studentpresenter till våra kära syskon. Klockan två tog vi cykeln till johanna på haga där det bjöds på födelsedagsfika, mycket gott! 



nya skor från kappahl som jag köpte idag.

GAME DAY

Nu ska jag snart ställa mig och laga lite mat, match om några timmar och jag är hur taggad som helst,nu jävar!


the heart of life

Äntligen fredag!!! Nått som inte känns allt för roligt är att jag håller på att bli sjuk,förkylningen är nära men jag hoppas verkligen att den håller sig borta. Ikväll kommer bästa jossi hit,det blir en myskväll med massa gosaker och prat,hörs sen!


PROM

Hela dagen idag har handlat om balen som är här i Umeå. Vid tolv idag kom Fanny förbi här hemma och fick sitt hår fixat och efter några timmar for jag och Elin ner till stan och såg på alla fina människor som gick på balen. Här kommer lite fina bilder som Elin fotade på våra fina vänner,syskon och kusiner.



RSS 2.0