THE BEST

Fasen vilken rolig helg det blev ändå. I Lördagskväll var vi några stycken hos Nellie en stund och hade hur kul som helst! Lite senare traskade vi vidare i det kalla vädret till Johanna där det var ännu fler människor. Vid kvart över två rullade jag och Hanna hem igen efter en lyckad kväll.

over

Fyfan vilken dag det har varit idag. Jag är så jävla arg,ledsen,besviken...tom helt enkelt. Känns så jävla tråkigt att this is it lixom. Vem vet om det kommer bli nå mer. Nu ska jag ta en lång jävla dusch och hoppas att det känns bättre sen.


HÖSTHÖSTHÖST

Tog en promenad runt rödberget idag med mamma och pappa och tog massvis med bilder. Här är några av bilderna som vi tog.

Dance,Dance,Dance

Oj vilken rolig kväll jag hade igår! Vi var hos Belle och lagade mat och hade det skit kul! Vid elva drog de andra tjejerna ut på krogen så min kväll fick avrundas där, kan inte annat än att säga att jag längtar tills jag blir 18! Idag blir det dock inte lika kul, plugg står på schemat så det är nog bäst att börja nu. PUSS


FINA VÄNNER





Ikväll har jag umgåtts med dessa fina vänner. Vi började med en middag på en restaurang på haga och traskade sedan hem till Moa för lite idolmys. Nu ska jag krypa till kojs då jag ska upp tidigt imorgon och sätta mig på en buss mot skellefteå, vi hörs senare!

Hey,Soul Sister

Äntligen torsdag,nästan veckans skönaste kväll måste jag medge! Helgen som kommer ser jag fram emot väldigt mycket, imorgon ska jag träffa upp några från klassen på haga och ha en riktigt mysig tjejkväll. Det blir middag och lite idoltittande men vid nio måste jag avrunda då jag ska upp tidigt och fara till skellefteå och spela match på lördag. Efter matchen på lördag ska jag till en tjej i laget där det blir middag och andra trevligheter, kommer nog bli riktigt kul! Nu är det dags för mig att avrunda kvällen, kika in imorgon då har jag nog lagt upp några bilder från kvällen. HEJ!


Några bilder som mamma tog på mig förra veckan.

12



Var och åt lunch med mamma på brobergs igår, lika gott som alltid! Idag har jag ägnat mig åt allt plugg som vi har vilket är en hel del så jag har inte haft tid med så mycket annat. Om en stund ska jag fara upp till morfar och klippa honom efter det så ska jag och mamma se sista avsnittet av dexter,spännande!

+



Myspys med Isa idag på kajen. Nu måst jag skynda mig och byta om,vi hörs lite senare!

blackandwhite





Fotade en stund med bästa Elin igår, här är några av bilderna som hon tog. Idag har det varit en helt okej dag i skolan, hade ett hål ett tag så jag och Isa satte oss på kajen och njöt av det underbara vädret samtidigt som vi försökte få in lite plugg i huvudet. Ska lägga in några bilder från det före jag sticker iväg till grubbe och har match klockan åtta. Glöm förresten inte att kolla in våran klassblogg som har kommit igång igen efter sommaren. Här hittar ni den.

I'M BACK

Det har varit lite glest uppdaterat här på sistonde så jag ska nu försöka sammanfatta några dagar i bilder.

lördag: Middag och övernattning i Bussjö.


Måndag: Färg av bryn och fransar på skolan + fika med jossi efter skolan



Måndag: Egen hårdvård. Blev jätte nöjd över resultatet,tack Lisa!


Nu ska jag cykla iväg till Elin för lite fotografering och fotbollstittande, heja sverige!

++++

Okej... detta mina vänner får ni inte vara med om ofta,har tänkt att slänga in någon slags av "dagens outfit" fast det kan man nog inte kalla det för. I alla fall är koftan nyinköpt idag och kommer ifrån ONLY. Nu måste jag rusa iväg på träning!


RSS 2.0