mitt liv genom iphonen

Underbart rolig kväll(valborg??) med brudarna! Kvällen slutade dock i värsta tänkbara scenarium med lite magsaft här och var.
Isa och jag fick en kväll ett ryck och drog på oss mjukisbyxorna och stack ut till min stuga. Här en bild på Isa som är nöjd efter att ha knåpat ihop en eld!!
haha den här kvällen var rolig. Först förfest hos Anton sen cyklade vi med väldigt mycket alkohol i blodet till femman. Att vi klarade oss ifrån att inte ramla är ett under. Åh älskade jojjan varför har du inte det där håret oftare?? saknar det.
stackarn.
Dessa bilder är ett mysterium. Jag har ett tio tal liknande bilder tagna när jag sitter på toan hemma hos malin med olika minder på varje bild. Varför gjorde jag så??
Bilder tagna samma kväll, älskar sommarkvällar med bästa klasskompisarna.
Tror detta är kvällen då jag gjorde så att stackars moa gjorde sälen på cykeln. Tur att du hade fått i dig en hel del så att du inte kände smärtan lika mycket.
SLUT PÅ MITT LIV GENOM IPHONEN DEL 1!

EN DAG I SKOLAN


15 OKTOBER

Igår vid åtta bestämde vi oss för att dra en spontan utgång på scharinska så vid halv tolv stod jag och tjejerna utanför och köade. Som jag trodde så var inte riktigt scharinska min grej, det var trevligt och mysigt men nog saknade jag den sköna atmosfären inne på five!

RSS 2.0