IN FOR THE KILL

Idag tog jag mig i kragen och sprang in och köpte mina två första ögonskuggor någonsin från make up store och med mig fick jag Muffin och Velvet som nog passar mig perfekt. Jag följde även med Isa på pearllized där jag hittade korset ovan(för 20kr!!) Nu inväntar jag Jossi som ska bli min kvälls och nattgäst, vi ska bland annat färga henne lite mörkare, spännande!

WELLADAG

Just nu är vi inne i en period med rätt så mycket arbeten som måste göras, dock så känner jag mig så less på skolan nu och lägger verkligen inte all tid som behövs på plugget, det får gå som det går! En rolig sak som vi hade i skolan i tisdags var wella dag vilket innebar att vi på morgonen lyssnade på en tjej från wella som berättade om wellas produkter och färgrecept och sedan på eftermiddagen fick vi färga på en kund.
Före vs Efter. Jag och Isa la på en röd/brun färg på hjässan och en lite mindre röd färg på underhåret. Vilket resulterade i att det röda lyste igenom mer på hjässan och underhåret var lite mörkare.

FREDAG

Jag hade en mycket trevlig kväll med fina Nellie igår. Vi började kvällen på costas där jag blev bjuden på mat av Nellies snälla föräldrar och vid åtta rullade vi hem till Nellie och började att dricka lite gott och prata av oss. Klockan elva befann vi oss mitt inne i stan hos en kompis till Nellie och stannade där till efter tolv då vi blev skjutsade till haga. Det blev inte så många bilder tagna igår men jag lägger upp de få jag tog.

NELLIE

Äntligen helg! Denna vecka har gått otroligt snabbt som alla andra veckor och den avslutades med att vi fick sluta klockan ett istället för klockan tre, underbart! Om en stund ska jag sätta mig på bussen med destination Nellie där vi ska dricka lite gott och sedan fara vidare ut! Vi hörs imorgon med förhoppningsvis lite bilder! PUSS



WALKING MY DAYDREAM

Jag älskar känslan när man kommer hem från skolan efter ett lyckat kundpass, ingen träning på kvällen och inget plugg som måste göras! Älskar livet ibland

Imorse blev det att stiga upp vid sex och gratta Linus som fyller hela 20 år idag! Om någon blir det att fara ner på stan och fira med en god middag på allstar!

C

Känns som att detta är enda gången på hela helgen som jag verkligen tar det lugnt. Har stressat fram och tillbaka till nolia och spelat/kollat på matcher, resultatmässigt kan vi inte riktigt vara nöjd då vi åkte ut i kvartsfinal. Före cupen i fredags så for jag och några tjejer från klassen iväg till Cassandra med blommor och paket och grattade henne när hon fyllde år! Apropå födelsedagar så fyller min bror hela 20 år imorgon så det blir att gå upp tidigt imorgon och gratta honom!


MY BEST

Gud vilken trevlig helg jag har haft hittills! Igår spenderade jag kvällen hemma hos Cassandra med några tjejer från klassen, länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår! Idag har jag också haft en mycket trevlig dag, den började med att jag och mamma for ner på stan och bokade en resa till Side, så den 13 juli sticker vi iväg! Dagen fortsatte med match där vi vann med 3-0 och kvällen avrundades med de bästa tjejerna! Imorgon blir det att stiga upp tidigt för match mot åkullsjön klockan 1.

RSS 2.0