2009

Jag tänkte göra som de flesta andra brukar göra,en sammanfattning av året. Så här kommer 2009

Januari



I januari förra året befann vi oss fortfarande i thailand, vilket var hur jävla underbart som hellst!

Februari


Jag kommer inte ihåg så mycket från februari men en dag som jag kommer ihåg rätt så väl är när vi hade friluftsdag på bräntberget och jag hängde med dom här två godingarna!

Mars



På sportlovet i mars drog jag och elin iväg till stockholm och hade det allmänt bra!

April


Valborg! Vad ska man säga om den kvällen egentligen? Helt underbar kväll med de bästa!

Maj


Under maj månad hade vi en mysig picknikk i ersmark och längtade efter sommaren som började närma sig med stormsteg.

Juni


Den 13 juni tog vi farväl och sa hejdå till 9 Lillehammer.

Juli


Under Juli månad spenderade jag och elin många timmar med måla och tapetsera våran lilla stuga som vi höll på att fixa i. Tog även en tripp till huvudstaden under juli månad.


Augusti


I augusti fyllde morfar 80 bast och hela släkten var samlad.

September



I september hade alla löven börjat falla så jag och julia passade på en dag att fota.

Oktober


I oktober hade vi våran andra klassfest som såklart blev en succe!

November


I november for jag och mina kompisar på new moon premiären och såg världens finaste kille.

December


I december for jag och alla andra länsbrudar iväg och spelade cup kommunal i luleå, helgen blev en succé och vi spelar kval i januari.


She Holds A Key

Igår kväll var det filmkväll i ersmark med brudarna, kul som vanligt! Det blev en sen kväll för mig och jossi,släckte vid 5 och somande in efter mycket prat och skratt. Idag har jag och jossi hunnit med väldigt mycket saker. Först gick vi ut på en promenad med jossis hund i en timma och efter det gick vi på "stan" (bara jossi som fattar). Vi har farit hit och dit under hela dagen och den har innehållit mycket skratt och nervositet!


LYCKLIG

NU ÄR DEN BESTÄLLD!!!!!!!




less

less leesss leeessss leeeesssss


GOD JUL


23december2009

Min dag har varit alldeles perfekt! Först for jag och tränade en lång stund vilket var otroligt skönt eftersom att jag var helt ensam i gymmet! Efter att jag hade tränat klart så tog jag bussen till Ersmark och Jossi och spenderade hela dagen och en del av kvällen med henne. En perfekt dag alltså! Nu ska jag mysa lite i soffan framför tvn, god jul allesammans!


min andra halva


21

Idag steg jag upp tidigt och for och tränade och efter det träffade jag upp isa på waynes där vi hade en liten plugg dag! Ikväll blir det mys med tjejerna vilket var ett tag sedan!


saknar elin min elin


091218



Gårkvällen spenderades med världens bästa jossi. Vi tog det allmänt lungt som vi brukar göra på fredagar och sen kollade vi på flickan som lekte med elden. Ingen favorit från min sida om jag säger så! Ikväll kommer det att bjudas på trevligheter med tjejerna!


one year ago



För exakt ett år sedan satt vi på planet påväg till thailand. Jag längtar så otroligt mycket tillbaka och hoppas att vi nästa jul sitter på planet igen!

BFF



I have the best friend in the world. tack för att du finns!

brownie



Idag hade vi egen hårvård på skolan, tvåorna fixade våra hår vilket var super kul! Jag blev brunett och är väldigt nöjd! Idag lämnade jag också in min dator som har lyckats dra åt sig 33 virus på nått konstigt sätt! Imorgon är vi lediga då blir det julshopping, har nämligen inte köpt en enda julklapp!

home sweet home

Hemma igen efter en rolig helg med tjejerna i luleå. Helgen resulterade i en vinst och en förlust vilket gör att vi får kvala in nån gång i januari! Här kommer lite bilder från helgen.



luleå

Har det allmänt bra på hotellrummet med Jossi, Amanda, Sanna och en sovande Lisa. Vinsten idag mot norrbotten satt fint och imorgon väntas match mot ångermanland! Godnatt


OFF I GO



Klockan 10 imorgon bitti sitter jag i bussen påväg till Luleå med mina lagkamrater. Vi ska spela två matcher i cup kommunal och jag tror att det kommer bli väldigt roligt! Idag har jag också gjort bort det sista provet för detta år,känns otroligt skönt! Ha en bra helg allesammans!


long time ago



Julia har lagt in en underbar bild som togs för några år sedan. tänk om allting kunde vara så lätt som det var då. Saknar den tiden!

byebyesvin

Det var egentligen inte tänkt att jag skulle vaccinera mig emot svininfluensan men det blev så ändå. Efter att jag kom hem efter skolan klockan ett har jag legat i sängen med en dundrande värk i armen men nu håller den på att försvinna vilket känns skönt! Klockan sex ska jag ta hand om Nedias hår sedan beger vi oss iväg på träning. hejsvejs!


4 december


Bilder tagna av My
Idag efter skolan gick jag på stan med Isa och My. Vi avslutade den trevliga dagen med en fika, mycket trevligt!
För en stund sen kom jag hem från träningen och ska snart hoppa in i duschen. Om en stund kommer Jossi att anlända och stannar över natten. Nu-duschen! Ha en trevlig fredag kväll!


1



1 december. Helt sjukt vad tiden går snabbt! Om några veckor går vi på jullov och det är julafton. Grejen är att jag inte längtar. Jag längtar bara tills vi får lov, inte till julafton. Denna jul kommer att bli tråkig och ensam. Den som gör julen till den bästa julen kommer inte att vara hemma!

RSS 2.0