+++

Filmen var bra,mycket bra! Bland annat denna lilla sak följde med i goodiebagen som vi fick,det passade utmärkt eftersom att mina läppar höll på att torka ut före bion!

SATC

Nu sticker jag och mamma iväg och ser sex and the city2!!!!

WIHOOOOO

 
Denna fina klänning vann jag just på tradera,416 kronor fick jag betala för den,lätt värt det! Den kommer passa himla bra i sommar!

HI

Nu ska jag snart fara för att träffa upp laget och käka lite mat. Efteråt så ska vi träna så jag kommer att komma hem rätt så sent ikväll men det gör inte så mycket eftersom att jag ändå inte har något plugg,livet är en fest för tillfället!! Idag var det inte en så jobbig dag i skolan heller, vi började klockan 13.00 och slutade 15.00 och det ändå vi gjorde var att städa och plocka ihop alla dockor! Nu måste jag fara.xoxo


YEEEES

JAAAAA!!! nu har jag gjort bort mitt tal,det känns hur skönt som helst! Ikväll blir det en riktig mys kväll för mig, jag har bland annat tänkt att lägga mig i badet en stund och bara koppla av,vi hörs sen!

-

det har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har pluggat en hel del så jag skyller på det! Imorgon ska jag hålla ett tal och det är den sista uppgiften vi har,verkligen hur skönt som helst!! Om en timme ska jag ta på mig löperdojjorna och springa förbi elin men nu måste jag öva lite mer på talet,hörs sen!


dear life



Vi hade så himla mysigt igår! all cred till hanna och elin som står för alla fotografier,i love you guys ♥

what's your problem dude??

I've done it again......
Muffisarna blev torra än en gång,vad vill muffisarna mig egentligen:(
ikväll drar i alla fall jag och elin till ersmark och umgås med hanna. Vi ska ha våran årliga picknick,kommer bli great!


dream away


SUNSUNSUN

kom hem från skolan för ett tag sen och sitter nu ute på baksidan och solar,hemskt skönt! Har hört att detta kan vara den sista soldagen som vi får på ett par dagar så mina vänner, ut i solen! Hörs lite senare!


HEY

Idag när jag vaknade kändes denna dag väldigt tung och tråkig men den blev bättre än vad jag trodde! Vi fick skippa våra två sista lektioner idag så vi slutade vid två! Dock satt jag kvar på engelskan och skrev klart en uppgift som vi har,så nu har jag gjort klart engelska A! Imorgon har vi bara en lektion och den börjar 13.00, skönt! Nu ska jag fortsätta att se på desperate housewives!

DO YOU REMEMBER THIS?


FLYG DU LILLA FJÄRIL


Min fina vän Hanna skickade lite bilder från förra sommaren och nu börjar jag förstå att det inte är länge kvar tills det är sommarlov,tre veckor kvar mina vänner!!

bildbomb

Igår kväll hade jag en skit mysig kväll/natt i stugan. Först så åt vi en god middag och tog sedan en tripp till morfar och mormor och efter en stund så promenerade vi hem igen och slog på en film.




bläbläblä

denna sommar kommer att vara den tråkigaste sommaren ever. döda mig


today

Idag har jag legat ute i solen större delen av dagen och vid tre träffade jag upp fina Fanny på stan vilket var jätte trevligt! Ikväll har jag träffat Amanda mfl på arenan och kollat på fotboll och efter det så tog vi bussen hem till mig. Imorgon klockan elva ska jag befinna mig på grubbe där vi ska ha en liten genomgång om fotbollsskolan sen blir det hem och lägga sig ute i solen,hoppas på att det är lika bra väder som det var idag!


maj13

Idag efter matchen har jag känt mig allmänt hängig och slö,kan bero på att vi förlorade! Nu har jag tänkt att göra mig en god macka och sedan kasta mig ner i soffan. Imorgon ska jag göra bort lite skolarbeten sedan ska jag träffa upp Fanny på stan,blir nog väldigt trevligt! hejs


-

Nu har jag just kommit in efter att ha legat ute i solen efter en lång skoldag. For ner en snabbis på stan på hålet och hittade en finfin väska från h&m som kommer passa utmärkt i sommar! Ikväll ska jag klippa lite och sedan ska jag kolla lite på matten som vi har prov i imorgon! Nu ska jag lägga mig och vila en stund före maten, på återseende.



Nu har jag fikat och duschat och ligger under täcket efter ett hårt träningspass,godnatt från mig!


!!!!!!


fyra veckor kvar av skolan, det är helt sjukt!!!

hey

i'm back, för en stund i alla fall! sorry för den dåliga uppdateringen har helt enkelt inte haft någon motivation alls och jag vet inte riktigt om motivationen har kommit tillbaka,men jag ska försöka slänga in lite inlägg då och då!


RSS 2.0