bajs

åh fyfan hatar söndagar. hatar ångesten över att skolan ska börja igen om några timmar. hatar skolan. bläbläbläbläbläb

LAST NIGHT


Igår kväll kände jag och Elin att vi var tvungna att röra oss lite så vi gick en liten promenad runt rödäng. Vi stannade till hos fåren en stund och traskade sedan vidare hem för att frossa i oss gosaker. Om en stund ska jag bli hämtad och skjutsad till farfar,han håller nämligen på att flytta så jag ska hjälpa till lite grann med det. Ikväll blir det att ta det lugnt eftersom att vi har match imorgon,det blir en myskväll med Elin och Hanna. Nu måste jag dra mig!

++


glömde visa vad jag och mamma var och köpte idag, nu är jag redo för detta år!

-


Idag testade jag och Elin att göra denna goda snabbpizza. Det enda som behövs är tacobröd, ketchup,spenat,fetaost,ost och salami. Rekomenderas!

no more freedom


Sista helgen innan verkligheten börjar igen,känns rentutsagt förjävligt. Jag ska försöka spendera helgen på bästa sätt,började idag med att jag var med världens finaste julia som jag har saknat så mycket! Ikväll ska vi fara ut till stugan och äta en god grillmiddag och bara ta det lugnt med Elin som förövrigt toppar min lista denna sommar ♥

I´M OFF



Sticker iväg till stugan ikväll eftersom att det väntas en stor sol på himmelen imorgon!

TEAMONE


I Fredags hade vi lagfest i min & Elins stuga, det blev väldigt lyckat och vi hade hur kul som helst!


För någon dag sedan tog jag mig själv i kragen och gick in och haffade denna fina bikini från h&m. Supernöjd är vad jag är!

-


work it girl!


min finfina älskade vän Elin.

A


Ikväll har jag och Amanda stått och kämpat som galningar på minigolfbanan vilket var väldigt roligt! Efter vi hade avslutat golfen vandrade vi hem till mig och slog oss ner i soffan framför en film. Imorgon ska jag bege mig till holmsund och bland annat få en liten haircut av min vän isa,det är väl behövligt ska jag säga er!

-


-



Äntligen samlade jag kraft(och pengar) och köpte dessa skor, 1200kr på DNA.

RSS 2.0