++++++

Ojojoj vilken rolig kväll jag hade igår med några vänner från klassen! Aldrig att jag trodde i ettan att jag skulle få såna fina vänner som jag har fått, ni är bäst!

jag har tråkigt


FUNNY LITTLE FEELING

Slänger in lite bilder på några julklappar som jag fick i fredags!

UNDERBAR DAG

Här kommer en hel drös med bilder från igår som förövrigt var en underbar kväll!

24 december

Sådär ja, då var jag fixad och klar! Om nån timme ska vi börja bege oss mot morfar och mormor där resten av släkten väntar! God Jul på er hörrni!

ONSDAG

Igår så fick jag och mamma ett ryck och bakade massa julgodisar nu inför jul. Bland annat munkar och chokladknäck gjordes och ovan ser ni de goda chokladknäcken! Dagen har rullat på rätt så bra idag, träffade upp Jossi ett på stan och gick runt och strosade några timmar med henne. När jag kom hem var jag rätt så rastlös så då passade jag på att testa sminka lite för jul och nyår, tror att jag har kommit fram till hur jag ska se ut! Vad tror ni om det?

LOV

Sådär ja, nu kan man på riktigt säga att vi har lov! Skippade minglet som skulle vara på skolan idag och låg hemma och sov ut istället, ruskigt skönt var det!

CHRISTMAS TREE

Usch vad trött jag var när jag steg upp i morse, ställde väckarklockan lite sent så jag fick stressa iväg till matchen som förövrigt blev en vinst med 5-1 mot röbäck. Idag har vi också klätt julgranen som blev väldigt fin. Om lite mer en än timme ska jag bege mig upp till umedalen där vi ska ha ett möte med laget och åtta är det träning som gäller. Vi hör sen!

LOVELY

Förresten så har jag glömt bort att berätta att jag köpte ett nytt objektiv i fredags, nikkor 35mm. Det är helt underbart bra, älskar det! Titta vilken fin bild jag tog på fina mamma i morse.

ISA&JOHANNA

Ikväll blev det en riktigt "ta det lugnt" kväll med Isa och Johanna. Vi satt och kikade på robinson finalen och begav oss sedan in på mitt rum och spelade skip-bo och pratade. De for just hem och snart ska jag krypa till kojs då vi har match imorgon bitti klockan kvart över tio så vi hörs mer imorgon, godnatt!

SATURDAY

Idag gick jag upp vid tio och kilade ner till stan där jag träffade upp tjejen här nedan. Vi var på jakt efter en julklapp till varandra men hittade verkligen ingenting så det blev att vi sket i att köpa till varandra, haha! Vid två kom Nedia förbi här hemma och vi rullade sedan iväg till träningen som var halv tre. Ikväll ska vi ha en mys kväll hemma hos mig, Isa kommer förbi och kanske Moa och Johanna, ska bli mysigt!

LOOK A LIKE

Förra tisdagen så var vi i sluttampen på vårat look a like arbete på skolan. Vi sminkade och stylade modellerna och så här blev resultatet, likt va?

BREATHE IN BREATHE OUT

Äntligen känner jag att jag har lite frihet! Har pluggat som en galning inför flera prov som vi har haft nu på slutet och nu kan jag verkligen slappna av! Ikväll blir det bara att ligga och jäsa framför tvn, underbart ska det bli!


14 DECEMBER

Fotade lite under dagens lektion där alla hade köpt en julklapp var och sedan lottade vi ut dem i klassen, själv fick jag ett lipgloss av mois. Efter lunchen gick jag och Isa ut en stund i det fina och otroligt kalla vädret och fotade lite före kundpasset och apropå kundpass så hade jag idag min första permanentkund, det gick bättre än förväntat! Trodde jag skulle spy av nervositet före men det gick som tur var bra, skönt att ha gjort bort första gången nu!

MAKEOVER

Idag hade vi som sagt egenhårvård på ettorna. Jag färgade Jannikes hår mörkare(från 9/0 till 5/0). Hittade en före och efterbild på Jannike på ettornas blogg som jag tjuvade. Hoppas det är ok.

PLUGG

herregud så mitt rum ser ut, böcker och papper överallt! Gick upp elva idag och har suttit med näsan i matteboken och lite andra arbeten sedan dess. Ska plugga några timmar till och vid halv åtta ska jag fara iväg på träning, blir skönt att göra lite annat än att bara plugga! Imorgon har vi egentligen sovmorgon men vi ska vara snälla och färga och klippa ettornas hår så det blir att vara på skolan klockan nio. Näe, tillbaka till plugget.

+++++++++++++++++++

gissa vad jag och isa ska göra den första november nästa år? SE RIHANNA LIVE I GLOBEN!!!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Idag efter matcherna, som hade kunnat gått lite bättre så for jag hem snabbt och duschade och for sedan ner på stan med mamma och pappa och kollade på en julkonsert. Ikväll skulle jag egentligen vara med Jossi men det blev ett litet missförstånd så vi får ta våran fika någon annan dag. Nu ska jag kika på säsongsavslutningen av så mycket bättre, tjingtjong

NEW IN

Ovanför ser ni ett par nya örhängen som jag hittade inne på bikbok idag, 79kr fick jag ge för dem!
Ikväll rullar tåget till Holmsund och hem till isa där det blir lite plugg och idoltittande med hon och Malin,trevligt! Imorgon har jag en fullspeckad dag, matcher hela dagen och sedan ska jag, mamma och pappa fara och kolla på en julkonsert. På kvällen blir det nog att sitta och fika på ett café med Jossi.

NIONDE DECEMBER

Tog med mig kameran och fotade på skolan idag. De nedersta bilderna är från dagens kundpass.

ROCKY ROAD

Igår bakade jag och mamma det årliga julgodiset rocky road. Lika gott och enkelt som vanligt! Slänger upp ett recept för er som är intresserade!
Ingredienser
600g mörk kvalitetschoklad(70%)
2 påsar dumlekola
2 Nävar marshmallows
3dl salta jordnötter
1dl skalade pistagenötter(jag använde ej det)

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad
2.Blanda samtliga ingredienser
3.Fyll smeten i en plåt, cirka tre centimeter tjock och låt stelna i kylskåp
4.När kakan har stelnat skär upp den i stänger

 

 

 


COLD

Såhär ser det ut i mitt nattduksbord för tillfället. Det här är några av mina käraste ägodelar just nu och jag skulle absolut inte klara mig utan dem! Men nu vill jag gärna fylla mitt bord med lite andra grejer, min nikon kanske?

LOVEU

Idag köpte jag mig en ny kamera, nu har jag sagt hejdå till min canon 1000d och välkommnar nikon d5000 till familjen,jag är lycklig.

SICK

usch jag ligger hemma i någon slags sjuka idag. Har känt mig sjuk flera dagar nu men idag bröt det ut rejält! Får se vad jag hittar på idag, det blir nog bara att ligga och slappa framför tvn. Ska försöka locka till mig lite mat från max också,hehe. 

RSS 2.0