HARRY P

Igår var jag, Elin och Hanna och såg harry potter och oj vad bra den var! Känns lite drygt att vänta tills nästa del kommer ut! Idag vaknade jag tidigt och har hunnit plugga lite grann. Match står också på dagens schema, får se om det blir något spel för mig,känner mig inte frisk!

BEFORE/AFTER


FIX

Några bilder från våran hårvård som jag fick av isa.

PIECE OF MY HEART

Sitter på skolan och håller på att frysa ihjäl och det blir inte bättre när jag tittar tillbaka på dessa härliga sommarbilder!

KÖP

Nu ligger min lilla canon 1000D ute för försäljning på blocket. 4000 kr för kameran + två stycken objektiv. SKYNDA FYNDA!

++

Dagen har rullat på snabbt idag, har hunnit med att klippa lite + varit och kört ett lätt träningspass på iksu vilket var skönt! Ikväll kommer isa hit och gör mig sällskap, vi ska nog försöka få lite plugg gjort och sen blir det nog bara att sitta och chilla framför tvn, mys! Nu ska jag göra mig lite mat, vi hörs senare!

EGEN HÅRVÅRD

På tisdag har vi äntligen egen hårvård igen vilket kommer bli hur kul som helst!! Jag har faktiskt tänkt att göra det lite ljusare än vad jag har nu vilket jag tror kommer bli bra men jag kan inte hindra mig själv från att tänka tanken att bli mörkare inom en snar framtid.
Augusti förra året

I början på December

Julafton

Maj

September

NYTT

Två nya saker som jag införskaffade från stan igår. Ponchon kommer ifrån åhlens och nagellacket ifrån h&m.
Jag frågade isa idag vad hon ville se mer av på min blogg och jag fick svaret att hon ville se fler bilder på mig själv och att jag oftare ska visa grejer som jag köper och jag ska försöka göra mitt bästa!


DET HÄR ÄR MIN TID


yeey! Ett prov har nu strukits från min lista, känns mer än bra! Något annat som känns bra är att vi är lediga imorgon och jag ska försöka att spendera min dag på bästa möjliga sätt. Dock så har jag en hel del plugg som måste göras men ett träningspass och en tur på staden ska jag nog hinna med! Nu har jag tänkt att sätta mig i bilen och övningsköra upp till spat för lite träning, skönt!

FLYG DU LILLA FJÄRIL

Vi har kommit in i en väldigt hektisk period i skolan just nu, känns som att vi får nya uppgifter varje dag, usch!
Dagen i skolan har i alla fall rullat på rätt så snabbt som vanligt, vi hade kundpass klockan två vilket var väldigt roligt! Nu måste jag ta tag i plugget, vi hörs!

ONSDAG

Shit vad det har snöat ute hela dagen,lite mysigt tycker jag att det är ändå! Om några minuter måste jag börja klä på mig, jag och mamma ska hämta upp Julia sen ska vi fara och träna. Jag och Julia har bokat in oss på bodypump klockan sju, blir skönt träna lite!

HELLO GORGEOUS

Efter att ha gått och suktat efter dessa pjuks ett långt tag så tog jag mig i kragen och gick in och köpte skönheterna. Till min förvåning såg jag att det var kampanj pris på dem, 599 istället för 799, man tackar! Välkommen till familjen säger jag bara.

YES!

Jag var inne på hårizont för någon vecka sedan och pratade om praktikplats och hon sa att jag skulle komma tillbaka efter några dagar. Idag gick jag in och hon sa att det gick jätte bra att jag gör min praktik där! Känns hur kul som helst!! Nu måste jag i alla fall packa väskan, ska möta upp Julia och träna på iksu. Ikväll vankas det party hos min kompis Johanna,trevligt!

FOTOFOTO

Tog en cykeltur till rödberget med Elin idag och fotade en stund. Här är några bilder som togs.

LAST NIGHT

Har så himla många roliga bilder från igår så jag inte visste vilka jag skulle lägga ut här på bloggen, men här kommer en hel del. Enjoy

HOW GREAT IS OUR GOD

De två första dagarna av min lov vecka har jag hunnit med att göra väldigt mycket på. Igår morse körde jag ett body pump pass med Julia uppe på iksu, vi var helt slutkörda efteråt ska jag säga er! På kvällen kom Jossi till mig och våran plan var att se lite filmer och bara slappa, otroligt skönt! Idag klockan tolv satte jag och Elin oss på cyklarna på iksu, det var dags för ett spinningpass. Vi avrundade våran träning med lite gymträning och tog det lugnt i badet. Efter träningen rullade vi hem till mig och Elin fick sig en liten klippning vilket blev super fint! Ikväll har jag haft besök av Nellie, vi lagade mat och gjorde en god efterrätt vilket var super trevligt. Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska möta upp Elin klockan tio och träna imorgon. Vi har också lagfest imorgon vilket jag är skit taggad på! Kommer att bli en hektisk dag imorgon men jag ska försöka att ta mycket bilder. Hej på er!

RSS 2.0