YOU

Idag fyller mitt hjärta, min soulmate, min älskadeälskadeälskade bästa vän hela 18 år!! Att tiden har gått så fort är svårt att förstå och jag är så glad över att ha en sån bra vän som du. Även fast man inte ses varje dag så vet jag att du alltid kommer att finnas där och det finns verkligen ingen som förstår mig så bra som du gör. Grattis min vän, jag älskar dig!

@stockholm


STOCKHOLM

Jag har glömt att berätta en sak för er! Det är nämligen så att jag och Isa sticker iväg till Stockholm imorgon bitti för en hel helg med shopping, åh vad kul det ska bli!!!

CORONA

Hade en sjukt rolig kväll ute på krogen igår med bäsa Isa och Moa! Vi började att förfesta lite smått hemma hos mig och drog oss sedan till corona där det var lite halvers med folk men som tur var så rullade det in fler och fler och tillslut var det rätt så mycket folk. åh vad jag längtar tills nästa gång vi går ut!!

18ÅRS FIKA


!!!!!!!!

Idag är det ingen vanlig dag utan det är faktiskt min 18år dag!!!!!!!

GRATTIS ISA!!!!

Nu när vi har börjat att komma halvvägs in på mars så börjar födelsedagarna att rulla på och idag är det min finafinafina vän Isas 18år dag!! Ikväll ska vi fara ett gäng tjejer och gratta henne, kommer bli super! grattis igen isa!!!!!!<3

@@@

Hade en jätte rolig kväll igår som började hemma hos mig med Amanda där vi gjorde plankstek och begav oss senare vid halv åtta till Elin där vi underhöll oss med lekar mm. Vid två trallade jag och Amanda trötta hem till mig för lite sömn.

EGEN HÅRVÅRD

Den senaste veckan har jag varit upptagen med att plugga till ett samhällsprov som vi hade idag så jag har inte haft tid att visa er bilder från både de ena och det andra. I går hade vi i alla fall den efterlängtade hårvården, Linnea hjälpte mig att fixa mitt hår så nu är jag mycketmycket blondare,det gillas!
Före vs Efter

RSS 2.0