23 AUGUSTI

Idag försökte jag och Isa verkligen att ta vara på sista dagen på sommarlovet och beslöt oss att ta bilen till min stuga och hänga ute i det fina vädret. Före vi for till stugan så svängde vi förbi Ica och köpte med oss lite godsaker som vi smaskade i oss när vi kom fram.
Stolt fiskare som helt själv fick ta upp gäddan och hålla i den( med ytterst lite hjälp av Isa som höll i spöt).

PARKMYS

Igår efter min träning skyndade jag mig ner till stan och träffade några av mina fina klasskamrater i SFparken för lite mys och prat. När klockan började närma sig tolv tog jag och Moa cyklarna hem till mig och slog på en film som hette super 8. Ett tips,se den inte!! Imorse vid tio när Moa skulle i väg till körskolan så tog jag bilen och hämtade upp Elin för en liten second hand/strömpilen runda. Jag kan med stolthet säga att jag blev av med min second hand oskuld och om jag känner Elin rätt är hon nog mycket stolt över mig nu!

FRÅN I SÖNDAGS


YOU ARE THE BEST THING


STOCKHOLM

För en vecka sedan rullade bilen hem från stockholm där jag spenderade fyra riktigt sköna dagar med isa och hennes föräldrar. Jag och Isa gjorde inte så mycket mer än att shoppa dag ut och dag in så det känns otroligt skönt att ha byggt upp sin garderob inför hösten!

RSS 2.0