fjälls


Ikväll har jag hunnit med att träna,haft möte och packat! Imorgon drar jag och familjen nämligen till fjällen några dagar! Just nu är Elin på besök hos mig och stannar över natten,mysigt!

Vad är det för nån dag.......



Jossis födelsedag!! Grattis babe!

-



Om en stund ska jag slänga i mig lite mat och börja förbereda mig inför match! Men att spela match i detta väder känns inte så roligt men om väderprognosen följs så ska det sluta snöa vid 14 så jag hoppas på det bästa! På återseende!

bride




Idag var jag hår och smink modell åt min fina vän Julia. Bruduppsättning och brudsminkning stod på schemat och resultatet blev mycket bra! Ikväll lämnar jag rödäng för ett tag,jag åker och hälsar på Jossi och det blir nog mycketmycket trevligt!

grattis

Och juste,glömde säga grattis till mamma och pappa som firar att de har varit gifta i 20 år idag!! Nu ska vi fara och äta ute xoxoxo

back

förlåååt för den dåliga uppdatering,jag ska verkligen försöka bättra mig! Här kommer i alla fall lite bilder från dagen.



Jag blev äntligen klar med min krona!!

hola señoritas



HEJ jag heter linnea lundgren men vill gärna bli kallad linnea sundgren!

jag är dålig på att uppdatera, förlåt! ska skärpa mig:(



JOSSI=KIIIINGEN

misssss



Jag saknar:
-Värmen
-Att vara brun
-Mitt blonda hår
-Bada
-Stugan

stockholm2


1717171717171717



Grattis till mig!

nyttnyttnytt



slänger in en rätt så otydlig bild på shoppingen,men den får duga!

STOCKHOLM




?



Väskan är framtagen,dags att börja packa kanske?

19.19



Idag tog jag bussen till holmsund och umgicks med denna tjej. mycket trevligt var det!

ALICE IN WONDERLAND



I Fredags var jag och såg alice i underlandet med några vänner och den var helt okej. Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara världens bästa film, men ändå var den rätt så bra! Den här helgen har jag bara tagit det lugnt och vilat upp mig inför stockholmsresan,på tisdag åker vi!!!!!

saturday



Jag har just kommit hem från stan med mamma. Vi gick och kollade på lite saker som jag önskar mig i födelsedagspresent och sedan gick vi och åt,mycket trevligt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer,jag hoppas på holmsund! xoxoxo

utan dina andetag



Jag saknar våren och jag saknar dig!!

FÖRE VS EFTER


RESULTATET


NÖJD

haha okej blont blev det verkligen inte,jag ändrade mig i sista sekund och jag är riktigt nöjd! Lägger in lite bilder om en stund!

FINALLY



Efter flera månader av längtan är de tillbaka. Äntligen säger jag bara!

tisdag

Kom hem från skolan för ett tag sen,ligger nu i soffan och tar det lugnt! Engelska redovisningen idag gick bara fint och jag har nu ingenting specielt som måste göras! Tänkte lite smått börja påbörja en bok recension så jag får det bort gjort innan lovet! Imorgon kommer det att bli en otroligt rolig dag,vi har egen hårvård! Jag ska gå från brunett till lite blondare, vi ser väl hur det kommer att gå! Här kommer en bild på dockan som jag klippte idag! xoxoxo


running up that hill

Jag har just kommit hem från gymmet och ligger nu i soffan nyduschad med rekorevyn i knät. Om en stund ska jag träna lite till på engelska redovisningen som vi har imorgon och ta mig något gott att äta! Nu är det endast 4 dagar kvar tills vi får lov och 7 dagar kvar tills jag och Elin sätter oss på flyget till stockholm,helt underbart!


RSS 2.0