Thinking Of You

Igår kväll blev det en väldigt lugn kväll vilket faktiskt var skönt! Vi såg idol och efter det så promenerade vi till olycksplatsen och såg alla fina ljus som var tända. Snart kommer Jossi hit,det blir mys med film och gosaker.



Friday

Idag har jag och Amanda varit och tränat igen vilket var lika roligt som alltid. Ikväll ska jag bege mig till gammlia där jag och Isa ska se dalen vs thoren och efter det så promenerar vi hem till Moa där det antingen blir att kolla på idol eller så beger vi oss ut! Nu ska jag hoppa in i duchen,ha en bra kväll!


tränatränaträna

Dålig uppdatering,jag vet! Men jag har haft goda skäl att inte uppdatera! Helgen som jag spenderade nere i Örebro var mycket rolig! Tyvärr blev det kryss i båda matcherna,vilket verkligen inte var rätt! Vi var verkligen bättre än de! Både igår och idag har jag och Amanda kört ett hårt pass på gymmet som har varit väldigt skönt!
Imorgon blir det ingen träning för då åker jag,jossi,mamma och pappa till Sundsvall. Medans mamma och pappa stannar på ikea så går vi och shoppar inne i Sundsvall vilket kommer bli mycket trevligt!
Nu ska jag avnjuta min lunch och efter det blir det nog att ta tag i lite plugg!


Ready to go

Nu har jag städat rummet och packat allting! Imorgon 09.40 sitter vi i flyget påväg till Stockholm.
Två matcher väntas nere i Örebro vilket kommer bli jätte roligt! Tyvär så stannar vi inte så jätte länge där nere,två dagar bara! Nu kommer nog mina vänner hit snart och såklart så sitter vi bänkade framför idol! Förhoppningsvis så ska jag toppa Hanna också vilket kommer bli jätte kul,och nervöst!!
Ha en bra helg,det ska jag ha!


torsdag



Idag har vi varit och shoppat på dahls frisörservice,det blev rätt så dyrt för min del,ca 750 kr!!

Twilight+New Moon

Jag,Hanna och Amanda har bokat biljetter till förhandsvisningen av twilight!!! Vi vet inte än om vi kommer att gå. De visar först twilight sen new moon! Den börjar 21.30 och slutar 02.00! Det ända som hindra oss är att vi har skola dagen efter och kommer att vara sjukt trötta!


tisdag

Den har dagen har gått otroligt sakta och det tror jag att hela veckan kommer att göra vilket kommer att suga!
Nått som är positivt är att vi ska till Dahls hårservice och köpa hårprodukter på torsdag vilket kommer bli otroligt roligt! Tvn bjuder på mycket bra ikväll så jag måste sätta igång att plugga nu!


bilder från helgen. tagna av Moa


måndag



Idag efter skolan vandrade jag och Jossi ned till stan och tog en fika på station. Det är alltid så himla mysigt att vara med Jossi för jag kan verkligen prata om allting med henne och det är så himla skönt!
Nu måste jag ta tag i plugget,datakunskap och engelska står på schemat!

lovelovelove



mmm,give me!! såklart så kommer de från vagabond.

NEW



nytt halsband från kappahl.

NOLL

Dagens humör: trött
Dagens borde: packa
Dagens frisyr: nytvättat blött hår
Dagens klädsel: mjukisbrallor,stor tröja
Dagens planer: umgås med mina vänner
Dagens materiella vill ha: massor med nya kläder
Dagens längtan: jossi
Dagens fundering: vad behöver jag ta med mig imorgon?
Dagens beroende: mat
Dagens tråkigaste: regnet
Dagens roligaste: HEEEELG!!!
Dagens låt: I´d rather be with you-Josha Radin


Snodde denna lista från Julia,har noll inspiration för tillfället! Om en stund kommer mina vänner hit, det vankas idol kväll med godis,chips och marrängsviss! Imorgon går jag upp tidigt och sätter mig på en buss till skellefteå, har match med länslaget och är hemma klockan 20.00. Då blir jag skjutsad till Cassandra där alla mina klasskompisar väntar,vi har nämligen klassfest! Hoppas bara att jag inte är väldigt trött!

Ha en bra kväll allesammans!


BILDBOMB

Idag rullade vi permanent på varandra vilket var otroligt mycket roligare än att rulla på en docka!
Här kommer lite bilder från dagen.










winter

på med dojorna nu kör vi,jag kommer att frysa ihjäl.


B&J



Kvällen har bestått av övningskörning och glass. en rätt så okej kväll faktiskt! Imorgon sitter jag i tandläkarstolen och förhoppningsvis kan de fixa mina tänder som för tillfället är under godkänt. Nu väntas Christine på 5an, godnatt

SATURDAY-SUNDAY



åååååh vad jag vill att det ska vara sommar!!!!!!!!!!!!!!! hatar denna kyla! vill bara bort.
I helgen har jag hunnit med att spela två matcher, en oavgjord och en förlust. Resten av tiden har jag varit med mina vänner och bara tagit det lugnt vilket var väldigt skönt!

-



världens finaste.


Tisdag

På våran lediga dag känns det som att jag har hunnit med mycket. har pluggat matte några timmar, pluggat på redovisningen som vi har imorgon och varit ute med Moa och fotat.
Nån som jag verkligen saknar är min älskade vän och kusin som fortfarande ligger på sjukhuset, tycker så himla synd om henne,jag älskar dig Elin!!!!
Här kommer några bilder som vi tog idag.




Thinking Of You

Ni får ursäkta att jag inte har varit så närarande denna helg. Jag har haft fullt upp med fotbollen sen har jag också varit orolig över min kusin som skadade knät på lägret i helgen. Jag höll tummarna för att det skulle gå bra för henne men det gjorde det inte. Imorse opererade hon knät och operationen gick bra så nu kan jag börja att slappna av! Nått som är väldigt passande är att vi är ledia imorgon,jag och Elin hade bestämmt att jag skulle komma förbi och göra henne sällskap men nu får vi se om planerna ändras.


Elin & Jag i Kina 09

lördag



Ikväll blir det en lugn kväll. har spelat fotboll i två dagar nu,och det känns i kroppen!
Imorgon blir det ingen vilodag heller,match igen med f17 elit och jag hoppas på vinst denna gång!

E



Till the End.

RSS 2.0