OM SANNINGEN SKA FRAM

Hade en fantastisk rolig kväll i fredags som började hemma hos Anton på böleäng med lite kubb och förfest och som slutade med att vi dansade loss inne på 5ive lite senare. Oj vilken bra kväll!!

HIPP HIPP HURRA


grattisgrattisgrattis till min fina vän amanda som fyller 18år idag. love u

DEAR FRIEND

Idag var vi bjudna på födelsedagsfika hos fina mallan i holmsund som fyller 19 år imorgon. Denna gång var det extra trevligt att träffa tjejerna igen eftersom att vi inte ses allt för mycket nu när vi alla är ute på praktik!

GIRLS ON THE DANCE FLOOR

En till arbetsvecka på hårizont är nu avklarad och det känns otroligt bra! Nått som även känns bra är att jag är ledig på måndag eftersom att de är på wella showboat i stockholm, yey! Igår efter jobbet så stack jag och Isa hem till mig och började förfesta och sedan drog vi till 5ive och rullade in genom dörren efter tre nån gång. Idag mår man som man förtjänar, jag har även dragit på mig en dos feber så det blir bara att vara hemma och kurera ikväll!

TAJMAHAL

Då var en vecka av praktiken bortgjord vilket jag och Isa firar med lite indisk hämtmat och myskväll! Det blir att somna tidigt ikväll och ladda upp inför seriepremiären imorgon!

VALBORG

Fyfasen vilken rolig kväll vi hade igår! Den spenderades med bästa tjejerna från klassen + Felicia och Emelie i Amandas kvarterslokal på ersboda. Vi började med att käka lite grillat och dansa loss tills klockan var halv elva då vi tog bussen till en fest på stan! Där hade vi minst lika roligt med mycket trevligt sällskap! 



RSS 2.0